A.B. Hand & Foot Care

Nagelstyliste & Medisch Pedicure

Nagelstyling

 Nagelverlenging
Nagels kunnen worden verlengd met tips of met sjablonen.

Een tip wordt passend gemaakt en op het nagelbed aangebracht. Daarna wordt de tip op lengte geknipt, in vorm gevijld en transparant gevijld. De nagel is nu klaar voor het aanbrengen van het product.

Een sjabloon wordt tegen de natuurlijke nagel aangezet en gebruikt als hulpmiddel. De nagel is nu klaar voor het aanbrengen van het product. 

Acryl Nagels
Acrylnagels worden gemaakt met een poeder - vloeistof systeem. Dit vormt zo een kneedbaar bolletje wat op de nagel wordt gestyleerd met een penseel. De acryl hardt uit aan de lucht.

Gel Nagels
Gelnagels worden gemaakt van een kant en klare stroperige substantie, hiermee wordt de nagel gestyleerd met een penseel. De gel hardt uit onder een UV lamp.

Versteviging van de natuurlijke nagel
Na het ontvetten van de natuurlijke nagel wordt het kunstnagel product aangebracht op dezelfde manier als bij een nagelverlenging. Het resultaat is een natuurlijke nagel die duurzaam, stevig en flexibel is. 

Nagelbedverlening
Bij nagelbedverlenging wordt met een dekkende poeder of gel een langer nagelbed gemaakt. Uw nagel lijkt hierdoor langer en slanker. Ook hierbij kan de vrije rand in diverse vormen en kleuren gemaakt worden.

Nabehandeling

Uw nagels groeien door onder de kunstnagel, daarom dient u na 3 weken terug te komen voor een nabehandeling, afhankelijk van de groei van uw eigen nagel.
Bij een nabehandeling wordt van het oude product 90% weggevijld, de lengte wordt opnieuw bepaald, en de nagels worden opnieuw in balans gebracht door het opzetten van nieuwe acryl of gel.